Agile Events

AGILE EVENTS

AGILE+ MARKET EINDHOVEN

10 NOVEMBER 2016
Meer informatie

Meer informatie volgt snel!

Up-to-date blijven?

AGILE+ MARKET DELFT

17 NOVEMBER 2016
Meer informatie
Up-to-date blijven?

ROUND TABLE CD IN 90 DAYS

11 & 14 november 2016
Meer informatie

De Round Table “CD in 90 days” biedt de mogelijkheid om de discussie aan te gaan met vakgenoten die te maken hebben met gelijksoortige vragen als u op het gebied van Continuous Delivery. Ook zullen wij u informeren over de aanpak die Prowareness heeft op dit gebied, Continuous Delivery in 90 days en over hoe dit voor u van toepassing zou kunnen zijn.

Op 11 en 14 november organiseert Prowareness de Round Tables. Wilt u hieraan deelnemen, of meer weten over het onderwerp? Neem dan contact op met Valery Verschoor, Business Lead DevOn, via v.verschoor@prowareness.nl of 015-2411800

Up-to-date blijven?

ROUND TABLE CD AT SCALE

24 november 2016
Meer informatie

De Round Table “CD at Scale” focust zich onder begeleiding van Anurag Shrivastava op de volgende stap bij het implementeren van Continuous Delivery.

We brengen samen de uitdagingen in kaart om CD op grote schaal toe te passen. Hoe hebben andere organisaties deze uitdagingen proberen op te lossen? Zijn er best practices te herkennen?

Op 24 november organiseert Prowareness de Round Table Continuous Delivery at Scale. Wilt u hieraan deelnemen, of meer weten? Neem dan contact op met Valery Verschoor, Business Lead via v.verschoor@prowareness.nl  of 015-2411800

Up-to-date blijven?

TECH-TALK

1 december 2016
Meer informatie

Dit event is voornamelijk bedoeld voor IT professionals die graag een volgende stap willen zetten binnen hun Agile omgeving. Dit kan een stap zijn richting Secure Code, maar ook een stap richting meer kwaliteit. Daarnaast geeft het event een kijkje in de keuken bij Prowareness; wie zijn wij en wat doen wij. Ook ons trainingsaanbod, toegespitst op specifieke technische competenties, zal kort de revue passeren.

Up-to-date blijven?

FIlMPJES AGILE EVENTS

Heb je één van onze Agile events gemist? Jammer! Gelukkig maken we van al onze events een mooie sfeerimpressie. Deze sfeerimpressies vind je hierboven bij de nieuwe datum van het event of hieronder.

Filmpjes 2016

Scrum Day Europe

Business Agility Round Table

Distributed Agile Summit

Agile & Governance VKA

Agile+ market Den Bosch

Business Agility Round Table

Filmpjes 2015

Jaaroverzicht 2015!

Distributed Agile Summit

 

TechDays

Tech-talk

Continuous Delivery market

Scrum Day Europe

Agile+ market Eindhoven

SAIL